PROGNOZA METEO 27 SEPTEMBRIE. VREME DEOSEBIT DE CALDĂ PENTRU ACEASTĂ PERIOADĂ

0
23

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie; valorile termice se vor situa în general cu 7…10 grade peste mediile multianuale. Vor fi înnorari în a doua parte a noptii în extremitatea vestica a țării unde izolat vor fi posibile ploi slabe, precum și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 24…25 de grade pe litoral și 33…34 de grade local în Câmpia Română.

În București, vremea va fi mult mai calda decât în mod obisnuit, cu o temperatura maxima, cu 10 grade peste media climatologică a datei, care se va situa în jurul a 33 de grade.

La munte, vremea va fi predominant frumoasa si mult mai calda decât în mod obisnuit în ultima decada a lunii septembrie. Vântul va avea intensificari mai ales la începutul intervalului la altitudini mari (rafale de 60…80 km/h cu precãdere în Carpaţii Orientali).

 
 

La mare, vremea va fi calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu intensificari temporare ziua. Temperaturile maxime vor fi de 24…25 de grade, iar cele minime se vor încadra între 18 și 20 de grade. Temperatura apei marii va fi de 20…22 de grade. 

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.