Anul acesta vor începe lucrările de modernizare a unei unități de învățământ din județul Botoșani care are aproximativ 1000 de elevi. Valoarea investiției este de 3,6 milioane de euro iar finanțarea a fost obținută prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Liceul Mihai Ciucă Săveni este una dintre cele mai mari unități de învățământ din județul Botoșani. Are aproximativ 1000 de elevi iar spațiul existent a devenit insuficient.  Primăria Săveni a reușit să obțină finanțarea pentru modernizarea și extinderea unității de învățământ, investiția fiind 3,6 milioane de euro.

„Avem în procedura de achiziții pentru execuție poate cel mai frumos proiect din județul Botoșani. Mă refer la reabilitarea liceului din orașul Săveni, în valoare de 3,6 milioane de euro. Se dorește a fi reabilitat tot liceul, clădiri noi, laboratoare, amfiteatru. Avem 1000 de elevi la liceu și o promovabilitate în primele cinci din județul Botoșani. Proiectul este pe PNDL 2”, a spus Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni.

Articolul precedentSenatorul PSD Lucian Trufin supărat pe presa botoşăneană
Articolul următorO primărie din județul Botoșani investește 150.000 lei într-un parc fotovoltaic