1.000 de euro pentru un permis fals cu care a încercat să păcălească polițiștii

0
44

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism deşi nu deţinea permis de conducere şi, în plus, a prezentat la control un document fals.

În data de 06 noiembrie a.c., în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca – I.T.P.F. Iași, aflaţi în misiune specifică pe raza localităţii Liveni, judeţul Botoşani, au oprit un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetăţean român în vârstă de 27 de ani.

Tânărul a prezentat pentru control un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Belgia, care avea aplicată fotografia sa şi datele sale de identificare.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Tânărul a declarat că documentul a fost obţinut în Belgia, contra sumei de 1.000 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Botosani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.